Uw eigen huis laten bouwen

Vastgoed is de beste investering

 

Heeft u een kavel bemachtigd in de regio Zevenaar Arnhem Nijmegen en bent u van plan om een zelf te gaan bouwen? Droomt u van een moderne woonboerderij of een geheel onderkelderd herenhuis?

Voor nieuwbouwprojecten gaan wij met u aan de slag om de wensen te bespreken. Met de aanwezige expertise, kunnen wij exact aangeven wat wel en niet mogelijk is. Wij verzorgen elk bouwproject van begin tot eind; van de beginfase tot en met de afwerking en oplevering. Voor het bouwen van een woning werken wij altijd samen met professionele partners. Denk hierbij aan loodgieter, electricien, stucadoor. Heijneman blijft altijd eindverantwoordelijk.
Heijneman Bouw is een bouwbedrijf dat tijdens het hele proces van a tot z met u meedenkt. Wij zijn flexibel en servicegericht. We helpen u tijdens de keuzes die tijdens het hele bouwproces gemaakt moeten worden. 
Wij verzorgen elk bouwproject van begin tot eind; van de beginfase tot en met de afwerking en oplevering.
Wij maken een duidelijke en realistische planning in vesrschillende stappen. Door onze jarenlange ervaring is deze planning strak, maar wel met voldoende ruimte voor het leveren van kwaliteit en het opvangen van onverwachte omstandigheden.
Voor al uw vragen kunt u terecht bij één contactpersoon. En ook op de bouwlocatie werken we zoveel mogelijk met dezelfde vakmensen, zodat u vertrouwde gezichten ziet die aan uw huis werken.
U wordt continu bij het bouwproces betrokken, het is tenslotte uw nieuwe huis. Wij houden u op de hoogte van de planning en de vorderingen van de bouw. U bent altijd welkom op de bouw, uiteraard altijd met in achtneming van de veiligheidsregels. Een eigen huis laten bouwen is bereikbaarder dan u wellicht denkt !

Ons werkgebied beslaat de hele Liemers. De gebieden rondom de gemeente Zevenaar, Rijnwaarden, Didam, Duiven Westervoort, Arnhem en Nijmegen.

©2022 heijnemanbouw | Privacy- en cookiebeleid | Ontwerp en realisatie: BlueSquad

Pin It on Pinterest