Meer ruimte met een aanbouw of serre

Al eens gedacht aan verbouwen?

 

Levensloopbestendig verbouwen

Is uw woonkamer of keuken te klein, maar u wilt niet verhuizen? Dan kan een aanbouw van uw woning de oplossing zijn. Door het uitbouwen van uw woning creëert u meer leefruimte en dus meer woongemak.
Wilt u uw woning levensloopbestendig maken? Met een slaap- en badkamer op de begane grond bent u klaar voor de toekomst!

Wilt u gaan verbouwen in de regio Zevenaar Arnhem Nijmegen. Droomt u van een aanbouw, serre, dakkapel of nieuwe badkamer? Dan bent u bij bouwbedrijf Heijneman aan het juiste adres. 

Meer ruimte creëren? Of het nu gaat om een uitbouw of een dakkapel, er komt heel wat kijken bij een verbouwing.

Door de aanbouw van een serre of bijkeuken creëert u extra leef- en woonruimte. En met een dakkapel wordt uw zolder ineens een volwaardige slaapkamer. Er zijn verschillende manieren om meer ruimte in huis of bedrijfspand te creëren. Als aanbouw specialist in de Liemers, regio Zevenaar Arnhem en Nijmegen helpen we u graag met de aan- of opbouw die bij uw wensen past.

Van fundering tot installatiewerk

Voor verbouwprojecten gaan wij met u aan de slag om de wensen te bespreken. Is de fundering bijvoorbeeld geschikt voor de verbouwing die u voor ogen heeft en hoe zit het met de isolatie en de vergunning? Met de aanwezige expertise, kunnen wij exact aangeven wat wel en niet mogelijk is. Wij verzorgen elk bouwproject van begin tot eind; van de beginfase tot en met de afwerking en oplevering. Wij hebben ervaren timmermannen en metselaars, daarnaast werken wij altijd samen met professionele partners voor installatiewerk. Denk hierbij aan loodgieter, electricien, stucadoor, tegelzetter. Heijneman bouw blijft altijd eindverantwoordelijk.

Heijneman is een bouwbedrijf dat tijdens het hele proces van a tot z met u meedenkt. Wij zijn flexibel en servicegericht. We helpen u tijdens de keuzes die tijdens het hele bouwproces gemaakt moeten worden. 

 

Voor al uw vragen kunt u terecht bij één contactpersoon. En ook op de bouwlocatie werken we zoveel mogelijk met dezelfde vakmensen, zodat u vertrouwde gezichten ziet die aan uw huis werken.

Realistisch door ervaring
Wij maken een duidelijke en realistische planning in verschillende stappen. Door onze jarenlange ervaring is deze planning strak, maar wel met voldoende ruimte voor het leveren van kwaliteit en het opvangen van onverwachte omstandigheden.
U wordt continu bij het bouwproces betrokken, wij houden u op de hoogte van de planning en de vorderingen van de verbouwing.
Wij werken alleen met vakmensen en projecten worden uitgevoerd in teams waarbij een ervaren voorman wordt bijgestaan door een leerling. Alleen zo kunnen wij kostbare fouten voorkomen. Dat wil echter niet zeggen dat wij geen fouten maken. Het grote verschil zit hem dan in de manier waarop ze worden opgelost. Dat is onze verantwoordelijkheid.
Verduurzaming d.m.v. isolatie
Door je woning goed te isoleren blijft in de winter de warmte in huis, en in de zomer blijft het binnen juist koel. Met als gevolg dat je veel minder energie verbruikt en voorkom je onnodige CO2 uitstoot.
Heijneman Bouw zorgt er voor dat je huis optimaal wordt verduurzaamd. We hebben de nodige opties om naar een zo laag mogelijk energielabel te gaan. Door isolatie aan te brengen onder het dakbeschot, in de wanden, op of onder de vloeren en isolatieglas te plaatsen in de kozijnen zorgen we ervoor dat de woning goed geïsoleerd wordt.
Isolatie glas
Dubbel glas, Isolerende hoogrendements-beglazing, HR++ glas of HR+++ glas. Er komen steeds nieuwe producten op de markt met hogere isolatiewaarden. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Offerte verbouwing

Heeft u interesse in een aanbouw, uitbouw, serre, dakkapel, nieuwe bijkeuken, keuken of badkamer neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij komen persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen te bespreken. Wij denken graag met u mee en geven u vakkundig advies. Wij maken kostenramingen tot volledige werkbegrotingen.

Gerard Heijneman, Directeur Heijneman Bouw Zevenaar bv

Ons werkgebied beslaat de hele Liemers. De gebieden rondom de gemeente Zevenaar, Rijnwaarden, Didam, Duiven Westervoort, Arnhem en Nijmegen.

©2022 heijnemanbouw | Privacy- en cookiebeleid | Ontwerp en realisatie: BlueSquad

Pin It on Pinterest