Voor het vervangen van dakbedekking tot planmatig onderhoud

Eenmalig of periodiek onderhoud voor uw woning, bedrijfspand of schoolgebouw.

 

Onderhoud is behoud!

Bezit u onroerend goed in de regio Zevenaar Arnhem Nijmegen, dan bent u daar natuurlijk zuinig op! Onderhoud is behoud!

Door regelmatig onderhoud van uw woning of bedrijfspand kunt u een hoop kosten besparen. Bovendien behoudt uw onroerend goed hierdoor zijn waarde. 
Verhelp kleine mankementen direct: zo voorkomt u erger. Reserveer ook voldoende geld voor groot onderhoud van uw woning. Kijk daarbij naar de technische en economische levensduur van de materialen en installaties.

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen maken wij een (meerjaren) onderhoudsplan.

Heijneman Bouw komt altijd ter plaatse de locatie bekijken. Hier spreken we alle wensen door en kijken we direct mee of het mogelijk is en denken wij graag mee.

We beoordelen of iets b.v. wel gerenoveerd kan worden, of dat het zo slecht in onderhoud is geweest dat het  vervangen dient te worden. Zo voorkomen we extra kosten achteraf.

Bij het opleveren van een gebouw wordt soms een meerjarenonderhoudsplanning van het gebouw meegeleverd. Een onderhoudsadvies, inclusief inventarisatie van de verwerkte onderdelen, door aannemer en de installateurs. 

Meerjaren Onderhoudsplan

Een Meerjaren Onderhoudsplan bevat een gedetailleerde opsomming en onderzoek van alle onderdelen van een VvE (vereniging van eigenaren), woning, bedrijf, kerkgebouw, schoolgebouw of welk ander pand dan ook, die onderhoud vereisen. Er wordt vastgesteld wat de status is en welke onderdelen op welk moment onderhoud nodig hebben of vervangen dienen te worden. Tevens wordt op basis van de situatie vastgesteld wanneer en hoe vaak elk onderdeel onderhoud nodig heeft.

Realistisch door ervaring
Wij maken een duidelijke en realistische planning in verschillende stappen. Door onze jarenlange ervaring is deze planning strak, maar wel met voldoende ruimte voor het leveren van kwaliteit en het opvangen van onverwachte omstandigheden.
U wordt continu bij het bouwproces betrokken, wij houden u op de hoogte van de planning en de vorderingen van het onderhoud. En zullen u adviseren als er bijvoorbeeld inmiddels andere materialen op de markt zijn die beter voldoen.Wij werken alleen met vakmensen en projecten worden uitgevoerd in teams waarbij een ervaren voorman wordt bijgestaan door een leerling. Alleen zo kunnen wij kostbare fouten voorkomen. Dat wil echter niet zeggen dat wij geen fouten maken. Het grote verschil zit hem dan in de manier waarop ze worden opgelost. Dat is onze verantwoordelijkheid.
Ervaring in onderhoud

Of het nu gaat om het vervangen of repareren van kozijnen, ramen, deuren, schoorstenen, voegwerk, metselwerk, dakbedekking, hang- en sluitwerk, tegelwerk, sanitair, dakgoten of dakkapellen. Bouwbedrijf Heijneman heeft de kennis en ervaring om al uw onderhoud op een juiste manier uit te voeren.

-vervangen of repareren dakbedekking

-vervangen of repareren dakbeschot

-vervangen of repareren ramen

-vervangen of repareren kozijnen

-herstellen stucwerk

-herstellen tegelwerk

-overige onderhoud en reparatiewerkzaamheden

Periodieke inspectie van uw woning of bedrijfspand

Sluit u een onderhoudscontract met ons af? Dan controleren wij elk jaar de staat van uw onroerend goed. De dakpannen en het daklood, de goten, de kitvoegen, het hang en sluitwerk enz. Kleine problemen verhelpen wij ter plaatse. Zijn er grotere werkzaamheden nodig? Dan overleggen we dit eerst met u.

Ons werkgebied beslaat de hele Liemers. De gebieden rondom de gemeente Zevenaar, Rijnwaarden, Didam, Duiven Westervoort, Arnhem en Nijmegen.

©2022 heijnemanbouw | Privacy- en cookiebeleid | Ontwerp en realisatie: BlueSquad

Pin It on Pinterest