Renovatie is een goedkoop alternatief voor nieuwbouw

Duurzaam renoveren; Heijneman denkt met u mee.

 

Renovatie bespaart vaak veel materialen en kosten voor bijvoorbeeld nieuwe wegen en riolering en voorkomt bouw- en sloopafval. Tegelijk biedt het renoveren van woningen een goede gelegenheid om de woningen energiezuiniger en gezonder te maken. Denk aan betere ventilatie en het oplossen van vochtproblemen.

Heijneman Bouw heeft ervaring in woningrenovaties in de hele provincie Gelderland.

Bij een total renovatie kunnen we de vloeren, muren, daken, kozijnen, ramen, deuren, beglazing, isolatie, sanitaire ruimtes, installaties etc. aanpassen aan de eisen van de huidige tijd. Bij een renovatie ontstaat tevens de mogelijkheid om te verduurzamen door nieuwe bouw- en installatietechnieken toe te passen. Denkt u aan isolatie, zonnepanelen en nieuwe warmtesystemen.

Uiteraard kunt u naast een volledige woning renovatie ook één ruimte renoveren:

-Badkamer renovatie -Toilet renovatie -Trap renovatie -Keuken renovatie -Zolder renovatie -Garage renovatie

Het verbouwen van garage of schuur naar kantoorruimte of werkplek. Het creëren van een kamer of werkplek op zolder. Het wegwerken van wasmachine en combiketel. Het doorbreken, plaatsen of verplaatsen van niet dragende tussenwanden en verder alle voorkomende verbouwingen in uw woning.

Deze prachtige deuren  staan klaar om in een jaren ’30 woning geplaatst te worden.

In onze eigen werkplaats maken onze vakmannen kozijnen, interieurbetimmeringen en prefab onderdelen voor op de bouw.

Met behulp van onze houtbewerkingsmachines kunnen wij vrijwel alle originele details in ere herstellen.

Onlangs hebben wij een dakkapel in oude staat teruggebracht. Het kozijn hebben wij vervangen door een kozijn met 2 openslaande ramen en 4 bovenlichten
Zo heeft deze prachtige dakkapel weer haar authentieke uitstraling terug!.

Heijneman verzorgt gedeeltelijke of complete renovatie van bestaande ruimtes op basis van een gedetailleerd en goed gefundeerd renovatieplan. Een en ander gebeurt uiteraard altijd in nauwe samenspraak met de opdrachtgever. De wensen van de klant vormen het uitgangspunt voor elke kantoor-, winkel- en woning renovatie die wij uitvoeren.

Ook de functionaliteit en uitstraling van de gerenoveerde ruimte zijn kernelementen. Bovendien houdt Heijneman een scherp oog op de kosten: voor zowel grote als kleinere budgetten behoort een vakkundige woning- of kantoor renovatie tot de mogelijkheden.

Behalve in onze jarenlange ervaring, schuilt de sleutel tot ons succes in het feit dat vele vakdisciplines in ons bedrijf zijn vertegenwoordigd. Welke werkzaamheden er ook moeten plaatsvinden, wij hebben vrijwel altijd de juiste mensen in huis om ze uit te voeren.

U heeft hierdoor ook niet te maken met de communicatieproblemen die nogal eens optreden als verschillende bedrijven met een woning- of kantoor renovatie aan de slag gaan. Dit vertaalt zich niet alleen in een goede prijs zonder onaangename verrassingen achteraf, maar ook in een snelle voltooiing van het renovatieproject.

Wij nemen elk renovatieproject aan van sloop tot afwerking. Voor de start van elk project gaan wij met u aan de slag om de wensen te bespreken. Met de aanwezige expertise, kunnen wij exact aangeven wat wel en niet mogelijk is. Wij verzorgen elk bouwproject van begin tot eind; van de beginfase tot en met de afwerking en oplevering. Voor het renoveren of restaureren van een woning of bedrijfspand werken wij altijd samen met professionele partners. Denk hierbij aan loodgieter, electricien, stucadoor. Heijneman blijft altijd eindverantwoordelijk.
Heijneman Bouw is een bouwbedrijf dat tijdens het hele proces van a tot z met u meedenkt. Wij zijn flexibel en servicegericht. We helpen u tijdens de keuzes die tijdens het hele bouwproces gemaakt moeten worden. 

Voor al uw vragen kunt u terecht bij één contactpersoon. En ook op de bouwlocatie werken we zoveel mogelijk met dezelfde vakmensen, zodat u vertrouwde gezichten ziet die aan uw huis werken.

Wij verzorgen elk bouwproject van begin tot eind; van de beginfase tot en met de afwerking en oplevering.
Wij maken een duidelijke en realistische planning in vesrschillende stappen. Door onze jarenlange ervaring is deze planning strak, maar wel met voldoende ruimte voor het leveren van kwaliteit en het opvangen van onverwachte omstandigheden.
U wordt continu bij het bouwproces betrokken, het is tenslotte uw eigendom. Wij houden u op de hoogte van de planning en de vorderingen van de bouw. U bent altijd welkom op de bouw, uiteraard altijd met in achtneming van de veiligheidsregels. 

Renovatie of restauratie?

Bij een renovatie wordt een gebouw in goede staat hersteld en gedeeltelijk vernieuwd. Een gebouw wordt zo verbeterd door veranderingen aan te brengen of door het te vergroten.

Bij restauratie worden beschadigde of verloren delen weer in oude staat hersteld. Bij het renoveren van een woning is dit niet altijd het geval, dan kunnen sommige delen van het huis ook gesloopt worden en daarmee anders worden dan het voorheen was. Hoewel ook bij renovatie van oude monumentale panden geprobeerd wordt het gebouw weer in oude staat te herstellen. Daarbij moet wel aan de nieuwe woning- en veiligheidseisen worden voldaan zodat het huis bewoonbaar is. Zowel renovatie als restauratie zorgt voor een stijging van de waarde van het pand.

Ons werkgebied beslaat de hele Liemers. De gebieden rondom de gemeente Zevenaar, Rijnwaarden, Didam, Duiven Westervoort, Arnhem en Nijmegen.

©2022 heijnemanbouw | Privacy- en cookiebeleid | Ontwerp en realisatie: BlueSquad

Pin It on Pinterest